Ένα νέο κεφάλαιο για το τένις στην Ελλάδα…

…με 12 γήπεδα τένις

SCROLL
MOURATOGLOU TENNIS CENTER
Μια μοναδική εμπειρία τένις
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ MOURATOGLOU ACADEMY

Η Costa Navarino είναι η πρώτη ευρωπαϊκή τοποθεσία εκτός Γαλλίας που θα φιλοξενήσει το Mouratoglou Tennis Center, σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, υπό την καθοδήγηση των καλύτερων προπονητών τένις στον κόσμο.

Σχεδιασμένο ώστε να εντάσσεται αρμονικά στο κλασικό μεσσηνιακό τοπίο, το Κέντρο βρίσκεται στην περιοχή Navarino Dunes και διαθέτει συνολικά 12 γήπερα τένις.

 

Η ειδυλλιακή τοποθεσία με ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο επιτρέπει στους παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων να απολαμβάνουν 365 ημέρες το αγαπημένο τους σπορτ.

Οι προπονητές του Mouratoglou Tennis Center θα εφαρμόσουν τις μεθοδολογίες και τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα που βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια επιτυχία της Mouratoglou Academy και θα βοηθήσουν τους παίκτες να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους, την τεχνική και την τακτική τους, επιλέγοντας από μια πληθώρα προγραμμάτων, ατομικά ή ομαδικά μαθήματα καθώς και διάφορα άλλα πογράμματα.

READ MORE CLOSE
12 γήπεδα τένις
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος παίκτης, θα μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο γήπεδο, καθώς κάθε επιφάνεια θέτει διαφορετικές προκλήσεις.

Χωμάτινα γήπεδα, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, βελτιώνουν τις κινήσεις αλλά και την αντοχή σας, σκληρά γήπεδα προσφέρουν μια καλή ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας ενώ στο γήπεδο με φυσικό γρασίδι θα νιώσετε σαν να παίζετε στο Wimbledon!
“THE COACH”
Πάτρικ Μουράτογλου
ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Ο παγκοσμίου φήμης Ελληνογάλλος προπονητής τένις και μέντορας Πάτρικ Μουρατόγλου φέρνει το πάθος και την εμπειρία του στην Costa Navarino.

Με το ψευδώνυμο «The Coach», είναι ο κορυφαίος προπονητής τένις διεθνώς.

Έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία ως προπονητής παικτών υψηλού επιπέδου, το 2012 έγινε ο επίσημος προπονητής της Serena Williams, η οποία κατέχει 23 τίτλους Grand Slam και θεωρείται ως η κορυφαία γυναίκα παίκτρια τένις όλων των εποχών. Το «Dynamic Duo», όπως αποκαλούν το δίδυμο Μουράτογλου-Williams, συνεργάζεται εδώ και εννέα χρόνια και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου έχει βοηθήσει και άλλους διεθνείς αστέρες του τένις να επιτύχουν τους στόχους τους, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Coco Gauff, ο Grigor Dimitrov.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΝΙΣ
Ατομικά μαθήματα
ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ
Είτε θέλετε να μάθετε τα βασικά, είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε συγκεκριμένες πτυχές της τεχνικής σας, οι προπονητές του Mouratoglou Tennis Center θα σας καθοδηγήσουν ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης, θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να διορθώσετε τις αδυναμίες σας, καθώς και να αναπτύξετε περαιτέρω τις ικανότητές σας, βελτιώνοντας την ατομική σας απόδοση.
Ομαδικά μαθήματα
ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Μάθετε τένις παίζοντας με τους φίλους ή την οικογένειά σας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, υπό την καθοδήγηση των προπονητών μας.
Cardio tennis
Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Μια εξαιρετική ομαδική δραστηριότητα για να κάψετε θερμίδες παίζοντας, ανεξαρτήτως το επίπεδο στο τενις ή στην αντοχή
Με αντίπαλο τον προπονητή
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
Παίζουν οι προπονητές τόσο καλά όσο διδάσκουν;
Προκαλέστε έναν από τους προπονητές μας και ας κερδίσει ο καλύτερος!