Ένας πολυχώρος μοναδικών εμπειριών
NAVARINO AGORA

Από την αρχαία αγορά έως την παραδοσιακή πλατεία του χωριού, στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας βρισκόταν πάντα ένας τόπος συνάντησης για όλους.

Η Navarino Agora έρχεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες της Costa Navarino αλλά και για όλους τους κατοίκους της Μεσσηνίας. Ένας διαδραστικός, πολυπολιτισμικός χώρος, που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας κι ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων με σεβασμό στη μεσσηνιακή παράδοση.

Στη Navarino Agora, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρωτότυπες αλλά και οικείες γεύσεις σε ένα από τα 10 εστιατόρια, street food και delicatessen, αλλά και να επισκεφθούν ένα από τα 22 καταστήματα που φιλοξενούν κορυφαία brands ένδυσης και αξεσουάρ. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά υπηρεσιών ομορφιάς, ταξιδιού ή εμπειριών που προσφέρονται στη Navarino Αgora και να απολαύσουν ταινίες στο θερινό σινεμά ή παιχνίδια στον χώρο εικονικής πραγματικότητας. Το πολυποίκιλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και εκθέσεις τέχνης, αντικατοπτρίζει τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Costa Navarino.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Σε κάθε γωνιά της Navarino Agora περιμένει τους επισκέπτες μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Από επώνυμα ρούχα, πολυτελή αξεσουάρ παραλίας και γυαλιά ηλίου μέχρι κοσμήματα από οικολογικά υλικά και χειροποίητα καπέλα, τα καταστήματα της Navarino Agora προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προσεγμένων επιλογών.
ΤΕΧΝΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Navarino Agora πρόκειται να φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
Σε ένα ονειρικό σκηνικό κάτω από τ’ αστέρια, απολαύστε επιλεγμένες ταινίες καταξιωμένων δημιουργών.
NAVARINO COLLECTIONS
Το κεντρικό σημείο πληροφοριών και κρατήσεων για τις δραστηριότητες και εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino και σε όλη τη Μεσσηνία. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε κομψά αξεσουάρ και είδη δώρων, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Costa Navarino.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στις 22 Απριλίου 2024.