Ένας πολυχώρος αυθεντικών και σύγχρονων εμπειριών
NAVARINO AGORA

Από την αρχαία αγορά έως την παραδοσιακή πλατεία του χωριού, στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας βρισκόταν πάντα ένας τόπος συνάντησης για όλους.

Η Navarino Agora αποτελεί ένα σημείο συνάντησης για όλους, έναν πολυχώρο με πληθώρα γαστρονομικών και πολιτιστικών εμπειριών που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και εργαστήριών μέσα από τα οποία μπορεί να εκφραστεί και να παρουσιαστεί η μεσσηνιακή παράδοση και ο σύγχρονος πολιτιστικός της πλούτος.

Η φιλοσοφία της Navarino Agora επικεντρώνεται στην εμπειρία που μπορεί να βιώσουν οι επισκέπτες της φέρνοντας τους ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η Μεσσηνία και η Ελλάδα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρουν υψηλής ποιότητας ελληνικά και διεθνή brands, πρωτότυπες αλλά και οικείες γεύσεις, ένα θερινό κινηματογράφο καθώς και μια ποικιλία από υπηρεσίες ομορφιάς, ταξιδιού και άλλων διαδραστικών εμπειριών.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Σε κάθε γωνιά της Navarino Agora περιμένει τους επισκέπτες μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Από επώνυμα ρούχα, πολυτελή αξεσουάρ παραλίας και γυαλιά ηλίου μέχρι κοσμήματα από οικολογικά υλικά και χειροποίητα καπέλα, τα καταστήματα της Navarino Agora προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προσεγμένων επιλογών.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Navarino Agora υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από αυθεντικές εμπειρίες που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
Σε ένα ονειρικό σκηνικό κάτω από τ’ αστέρια, απολαύστε επιλεγμένες ταινίες καταξιωμένων δημιουργών.
NAVARINO COLLECTIONS
Το κεντρικό σημείο πληροφοριών και κρατήσεων για τις δραστηριότητες και εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino και σε όλη τη Μεσσηνία. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε κομψά αξεσουάρ και είδη δώρων, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Costa Navarino.